آنچه در این پست میخوانید

پله ها از عناصر اصلی معماری در یک ساختمان هستند. وظیفه اضلی پله ها ایجاد کریدورهای عمودی برای عبور و مرور افراد است. همچنین پله ها به لحاظ موقعیت قرار گیری به دو دسته داخلی و خارجی تقسیم می شوند. پله های خارجی که به صورت عمومی در دسترس است و پله های داخلی که مخصوص ساختمان های دوبلکس یا تربیلکس و بالاتر بوده یا به صورت کلی در ساختمان هایی با اختلاف ارتفاع مورد استفاده قرار می گیرد. پله هوشمند یا پله تعاملی یکی از خدمات ویژه شرکت خانه های هوشمند است که باعث جذابیت طراحی پله ها، کاهش مصرف انرژی و بالا رفتن کیفیت فضاها می گردد.

پله هوشمند یا تعاملی چیست؟

با گذر زمان، تمامی عناصر معماری علاوه بر وظایف اصلی خود در راستای بالا بردن زیبایی محیط نیز باز طراحی شدند. پله ها همچون دیگر عناصر ساختمانی از سادگی و تک عملکرد بودن به سمت یک عنصر زیبایی شناسانه حرکت نمودند. در طراحی پله ها و مواد مورد استفاده در ساخت آن ها خلاقیت های بسیاری به وجود آمد. پله های هوشمند یا تعاملی نیز یکی از روش هایی است که طراحان معماری خوش سلیقه در جهت بالا بدرن کیفیت فضا از آن ها استفاده می کنند.

پله هوشمند یا تعاملی ویژگی های منحصر به فردی نسبت به پله های عادی دارند. مهمترین ویژگی این پله ها، نور پردازی ویژه این سیستم است. در پله هوشمند، با قدم گذاشتن بر روی هر پله، نور پردازی سطح یا کنار پله ها روشن می شوند یا تغییر می نمایند. این سیستم بسیار زیبا و جذاب است که امروزه طراحان زیادی در معماری های داخلی خود از آن استفاده می نمایند.

 

نورپردازی هوشمند پله ها

پله تعاملی، می تواند انواع نورپردازی ها را در خود جای دهد. هر شکل نورپردازی می تواند بر روی پله های دکوراتیو داخلی یا خارجی اجرا گردد و به سنسورهای ویژه این سیستم متصل گردد. با قدم گذاشتن هر فرد نورپردازی پله تعاملی تغییر میکند.

پله های تعاملی در چه مکان هایی کاربرد دارند؟

پله های هوشمند مزیت های بسیاری را به یک ساختمان اضافه می کند. زیبایی، عملکرد بهتر نورپردازی، بالا بردن ارزش ملک، کمک به طراحی دکوراسیون، کاهش مصرف انرژی و … برخی از مزیت های این سیستم است.

از این پله های هوشمند می توان در انواع ساختمان های مسکونی، فروشگاه ها، پاساژها، ادارات، کافی شاپ ها و رستوران ها و به طور کلی هر مکانی که دارای پله باشد استفاده کرد.

اجرای پله هوشمند چگونه است؟

به دلیل استفاده از سنسورهای حرکتی و لزوم پنهان کردن این سنسورها در معماری ساختمان، مناسب ترین زمان برای طراحی و اجرای این سیستم، در هنگام ساخت یا بازسازی ساختمان است.

پله هوشمند

خانه هوشمند و پله های تعاملی

خانه های هوشمند به عنوان بزرگترین شرکت ارائه دهنده سیستم های هوشمند ساختمانی مبتنی بر اینترنت اشیا، اقدام به طراحی انواع سیستم های هوشمند ساختمانی نموده است. این سیستم ها شامل نور و نورپردازی هوشمند، سیستم های تهویه هوشمند، امنیت و ایمنی، لوازم خانگی هوشمند، آبیاری هوشمند، پرده هوشمند، شیشه های هوشمند، آینه های هوشمند، تاسیسات هوشمند و … نموده است. پله های تعاملی به عنوان یکی از بخش های هوشمند سازی ساختمان می تواند در کنار سایر سیستم ها، به افزایش کیفیت زندگی، ارزش نهایی ملک، جذابیت بصری و عملکردی و کاهش مصرف انرژی کمک نماید.

با اتصال پله های تعاملی به سیستم مرکزی خانه هوشمند، نورپردازی پله ها می تواند از طریق نرم افزارهای نلفن همراه، دستیار صوتی، اتوماسیون و ریموت کنترل ها کنترل نمود.

اشتراک گذاری این مطلب:

دیدگاهی بنویسید